Lichaamsmassages


Ben je de laatste tijd prikkelbaar, moe, lusteloos, heb je veel stress of misschien wel een burn-out?
Dan is het goed mogelijk dat je dat op fysiek gebied ook merkt: je krijgt last van slapeloosheid, spierpijn, hoofdpijn of allerlei andere vervelende kwaaltjes.

Gelukkig kun je met een massage even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek
en worden je lichaam en geest weer helemaal in balans gebracht.
Heb je geen klachten? Dan is het nemen van een ontspanningsmassage natuurlijk ook heel fijn.
Bovendien werkt een massage ook preventief bij klachten, dus nog meer redenen om een massage te nemen!


Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak.
Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen.
Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom.
Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.- Ontspanningsmassage 30 min. (rug/nek/schouder)  €35,-