LED-Lichttherapie


LED Masker

 

LED- Licht therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing en weefselgroei en om verouderingsprocessen in de ruimte te vertragen. 
In de cosmetische geneeskunde wordt LED-therapie gebruikt voor huidverjonging en huidverbetering
.


LED-lichttherapie is een volledig pijnloze vorm van huidverbetering. Deze vorm van huidtherapie is ideaal voor mensen die de collageenaanmaak in de huid een boost willen geven of een behandeling tegen acné of hyperpigmentatie willen.

 

Voor de verbetering van de huid wordt een LED-masker met 495 LED-lampjes ingezet, wat lichtgolven uitzendt naar de huid, welke ofwel oppervlakkig of dieper doordringen. Hoe diep het LED-licht doordringt is afhankelijk van de kleur van het licht dat wordt gebruikt. Vervolgens wordt op deze manier de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron in de huid gestimuleerd. Eventuele rimpels zullen vervagen en uiteindelijk krijgt de huid een strakkere, jeugdigere uitstraling.

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit.
Om een optimaal resultaat te behalen adviseren wij de behandeling een aantal keren te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie (3 tot 10 behandelingen, 1x per week).

Het LED-masker is geschikt voor alle huidtypen.
De behandeling is niet toegestaan wanneer u zwanger bent, bij mensen die lijden aan epilepsie en mensen die Sint-janskruid gebruiken.