Schoonheidsinstituut


Net zoals je elke dag je tanden poetst en haren wast, heeft je huid ook die verzorging nodig.
Zo houd je niet alleen de huid in een goede conditie, maar voorkom je huidproblemen en vertraag  je het verouderingsproces. Een combinatie van goede begeleiding en het gebruik van de beste producten is hierbij van groot belang.

In het schoonheidsinstituut van YOUNIQUE wordt u behandeld met de hoogwaardige producten van DERMALOGICA. Een merk dat staat voor huidverbetering.
Dermalogica is samengesteld door gerenomeerde artsen die werkzaam zijn in “The International Dermal Insitute” in Los Angeles.

Alle producten van Dermalogica zijn vrij van afsluitende minerale olie, parabenen, lanoline en chemische geur- en kleurstoffen en uitdrogende gedenatureerde alcohol; bestanddelen die juist populair zijn in de branche vanwege hun lage kosten, ondanks het feit dat bekend is dat deze stoffen verscheidene huidproblemen kunnen veroorzaken.
Ook zijn de producten van dermalogica ecologisch verantwoord. Ze bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn niet op dieren getest. Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes en flesjes met een pompsysteem. Bovendien zijn de verpakkingen recyclebaar.

 


Bestel hier uw dermalogica producten online: